Bedrijfskleding

Naast ons standaard assortiment hebben wij gekozen voor een dealerschap met Fristads en KLM-kleding.

Fristads levert comfortabele en sterke bedrijfskleding van de allerhoogste kwaliteit. Amerikaanse overalls en pantalons, overalls, overhemden en jassen in 36 verschillende maten, allemaal speciaal gemaakt voor doelmatigheid, duurzaamheid en functionaliteit. Met meer dan 550 modellen in ons assortiment kunnen we kwaliteitskleding aanbieden voor verschillende segmenten in de dienstverlenende sector, voor de bouw en de industrie. De oprichter van Fristads, John Magnuson had een motto – 2 maal langere levensduur is de halve prijs -- . Dit motto is nog steeds geldig.
Fristads beschikt over het ISO 9001 en het ISO 14001 certificaat. Dit staat voor topkwaliteit en milieuvriendelijkheid.
De Öko-Tex certificering van Fristads is een internationale standaard die garandeert dat geen enkele substantie, gebruikt in onze producten,gevaarlijk of schadelijk is voor de gezondheid. De materialen die speciaal voor Fristads ontwikkeld zijn stemmen overeen met de verschillende eisen, bijvoorbeeld FAS®, CORD, AD, PR54 en FLAM.
Schuurweerstand, trek- en scheursterkte, kleurechtheid en krimp zijn enkele van de testen die worden uitgevoerd in ons eigen laboratorium. Fristads controleert voortdurend de materialen, daarbij gebruikmakend van dezelfde methodes als IFP Research en andere onafhankelijke testinstituten.

De meeste bedrijfskleding is bij Fristads uit vooraad leverbaar. Hierdoor wordt de levertijd aanzienlijk korter.

 

KLM levert een ijzersterke collectie in verschillende modellen en kleuren. Bedrijfskleding moet aan allerlei voorwaarden voldoen. Zo is optimale bescherming een absolute must. KLM heeft voor elke sector specifieke kleding ontwikkeld die afgestemd op de werksituaties. Daarin is vooral aandacht besteedt aan veiligheid, duurzaamheid, draagcomfort/pasvorm en combinatiemogelijkheden. Bovendien voldoet de kleding aan de vlamvertragende eisen die gesteld worden aan werkkleding in risicovolle situaties, conform EN 470/1 en EN 531 A-B1-C1. Uiteraard zijn alle artikelen CE- en ISO 9001-gecertificeerd en beantwoordt onze signaalkleding aan de eisen van EN Norm 471, aangevuld met de eisen van Rijkswaterstaat (RWS). De Multinorm collectie van KLM Kleding voldoet niet aan één specifieke, maar aan meerdere EN-normen. Daarmee biedt onze multinorm lijn niet alleen meervoudige bescherming, maar is de kleding ook nog eens ook multi-inzetbaar. Bij de modellen staat vermeld aan welke EN-normen de betreffende kleding voldoet. Voor de meest extreme weersomstandigheden heeft KLM Kleding een wintercollectie, die bestaat uit een aantal wind- en waterwerende producten die optimale bescherming bieden tegen het soms grillige klimaat. Aangename bijkomstigheid is dat deze kleding is samengesteld uit 60% katoen en 40% nylon, met als finishing touch een vuil- en waterafstotende coating. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardige, winterwarme en comfortabel zittende collectie. Op de website van KLM kunt u een uitgebreide omschrijving lezen over:

  • De vernieuwde kledinglijn voor de bouw en aanverwante sectoren
  • De Fundamentals collectie: uitermate geschikt voor tal van doeleinden en werksituaties
  • de klassiekers uit onze collectie, de kledingtoppers uit de KLM Kleding collectie
  • een vlotte, stijlvolle en eigentijdse Casual collectie
  • veiligheidskleding in de wegenbouw
  • voor grootkeuken, horeca en catering : een bijzonder smaakvolle kledinglijn met een bedrijfsspecifieke uitstraling.
  • Voor bewakings- en beveilingsbedrijven: een brede garderobe die volledig aansluit bij de aard van de werkzaamheden